Maandag 7 augustus 2017

Arcadis versterkt digital team

Ingenieurs- en adviesbureau Arcadis heeft haar internationale digital team afgelopen maand versterkt met de drie senior professionals Julien Cayet, Bram Mommers en Patrick van Hoof. Dit meldt het bedrijf op haar website.

Cayet, Mommers en Van Hoof versterken één van Arcadis’, naar eigen zeggen, belangrijkste focusgebieden voor de komende jaren: ‘digital advisory’. Uit eigen onderzoek van Arcadis blijkt dat technologie de potentie heeft om binnen de segmenten waarin het ingenieursbureau actief is te zorgen voor disruptie, waaronder de sectoren bouw, vastgoed, management, landscaping, watermanagement, infrastructuur en steden. “Ontwikkelingen op de gebieden van onder meer BIM, asset management, innovatie en data analytics zorgen ervoor dat de wereld er voor Arcadis over een aantal jaren anders uitziet. Het digital team leidt deze ontwikkelingen voor Arcadis in goede banen”, aldus het ingenieurs en adviesbureau in een persbericht.

Partrick van Hoof, Bram Mommers en Julien Cayet

Julien Cayet is benoemd tot Chief Digital Officer. Bram Mommers is als global director of digital asset lifecycle. Hij is verantwoordelijk voor de uitrol van BIM en het digitale asset management. Bram Mommers heeft meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector, waarvan hij een groot deel heeft opgedaan vanuit zijn verschillende functies binnen Arcadis, en was hij verantwoordelijk voor de wereldwijde coördinatie en ontwikkeling van BIM binnen Arcadis en het bepalen van de Europese BIM-strategie. Patrick van Hoof is recentelijk begonnen bij Arcadis en is benoemd als global director of digital innovation.

Bron: Arcadis

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.