Redactie Woensdag 6 september 2017

Cadac partnert met Sword in informatiebeheer

Sword IT Solutions en Cadac Group EMEA hebben een akkoord gesloten om samen oplossingen voor het beheer van engineeringdocumenten op de markt te brengen.

In een tijd waarin de druk om de efficiëntie en doeltreffendheid te verbeteren volgens Cadac enorm is, zoeken klanten naar manieren om het beheer van informatie te verbeteren, documentprocessen te stroomlijnen en samenwerking te optimaliseren. Ook over de bedrijfsgrenzen heen. Sword en Cadac spelen daar met collaboratieve oplossingen voor het beheer van technische documenten op basis van SharePoint van Cadac op in. Volgens Cadac is de samenwerking een ‘sterke combinatie’ die klanten helpt met het stroomlijnen van hun technische informatie-omgeving.

Samenwerking

“CadacOrganice DCS beheert de volledige levenscyclus van alle project-deliverables en hiermee kunnen klanten aanzienlijke voordelen behalen tijdens de uitvoering van projecten. Zo zijn er minder herzieningen en kortere herzieningscycli per deliverable”, stelt CTO Paul Smeets van Cadac Group. “Daarnaast hebben we met CadacOrganice TaskForce recent een gloednieuwe SharePoint Online (Office 365) add-in aangekondigd die alle taken met betrekking tot de deliverables van uw projecten op een gebruiksvriendelijke en gecontroleerde manier beheert en monitort.”

“Sword beschikt over de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om wereldwijd meer waarde te leveren aan onze klanten. Het bedrijf is de juiste partner om klantvoordelen te maximaliseren met oplossingen zoals DCS en TaskForce. Onze gezamenlijke capaciteit genereert de beste waarde voor organisaties die zoeken naar technische documentbeheeroplossingen op basis van SharePoint.”

Bron: Cadac Group

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.