Dinsdag 26 september 2017

Bouwend Nederland heeft drie nieuwe bestuursleden

Bouwend Nederland verwelkomt Karst-Jan Beens, Janne van Excel en Erik Pereboom als nieuwe leden in het Algemeen Bestuur (AB). Alle drie zijn actief binnen de Infra.

Karst-Jan Beens is directeur van het landelijk opererende waterbouwbedrijf Beens Groep en is tevens actief binnen de sectie Infra Midden. Janne van Excel is algemeen directeur van Schadenberg Groep, een bouw- en infrabedrijf uit het Noord-Hollandse Hem. Daarnaast is Van Excel bestuurslid bij de afdeling West-Friesland. Namens deze afdeling voert hij gesprekken met gemeenten, maar ook met scholen om te kijken hoe men elkaar kan versterken. Erik Pereboom is directeur van Gebroeders Pol uit Leeuwarden, gespecialiseerd in ondergrondse infratechniek. Pereboom zat eerder in de sectie Infra Klein en is nu actief binnen de Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer.

Bestuurssamenstelling

Het Algemeen Bestuur van Bouwend Nederland bestaat uit dertig personen. Per sectie (Bouw klein, midden, middelgroot - Infra klein, midden - Bouw en Infra groot) zijn drie leden vertegenwoordigd en elke regio (Noord, Oost, Zuid, Randstad Noord en Randstad Zuid) kent een afvaardiging van twee leden. Ook de afdeling Jong Bouwend Nederland levert een bestuurslid.

Bron: Bouwend Nederland

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.