Redactie Woensdag 8 november 2017

Bouwend Nederland verenigt jonge professionals in JPV

Jong Bouwend Nederland heeft onder de naam Jong Professionals Verenigd (JPV) een netwerkvereniging opgericht samen met Jong UNETO-VNI, Jong TVVL, Jong FMN en Jong NVDO. De nieuwe club beoogt ‘hét netwerk’ te zijn voor kennis en ontwikkeling van jonge professionals die zich bezighouden met de ‘gebouwde omgeving’.

De opzet van JPVV is om leden op de hoogte te houden van de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en kruisbestuiving te stimuleren tussen verschillende sectoren binnen de thema’s mens, gebouw en omgeving. JPV organiseert activiteiten, zoals het jaarlijkse kennisfestival en kleinere bijeenkomsten met actuele onderwerpen.

JPV Meetup

De JPV Meetup is een platform waar JPV kennis, mensen en ideeën rond de gebouwde omgeving samenbrengt. Leden van de verschillende brancheverenigingen hebben hier de mogelijkheid om relevante informatie uit hun vakgebied te delen door middel van bijeenkomsten. Doel is interactie tussen sectoren te creëren waardoor innovaties ontstaan. Deelname aan deze community geeft volgens JPV snel en laagdrempelig toegang tot een zeer waardevol netwerk.

Bron: Bouwend Nederland

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.