Redactie Donderdag 11 januari 2018

CAD & Company neemt Autodesk-portfolio Stabiplan over

CAD & Company heeft per 1 januari het complete Autodesk-portfolio van het onlangs door Trimble overgenomen Stabiplan overgenomen. Dit meldt het bedrijf op de newswire van Emerce.

rob oud

Een week na de overname van Stabiplan door Trimble heeft CAD & Company via Emerce bekend gemaakt het hele Autodesk-portfolio van Stabiplan te zullen overnemen. Reden voor de overname van het Autodesk-portfolio van Stabiplan is volgens CAD & Company dat Stabiplan zich volledig wil richten op haar eigen Stabicad-software en de website MEPcontent.

In CAD & Company heeft het bedrijf een betrouwbare partner gevonden om het Autodesk-portfolio over te nemen, vooral vanwege de aanwezige juiste kennis. Beide bedrijven gaan, naar eigen zeggen, hierdoor nog intensiever met elkaar samenwerken. Directeur Rob Oud (foto) van CAD & Company en directeur Gijs Willem Sloof van Stabiplan kennen elkaar al ruim twintig jaar en het vertrouwen tussen beiden is naar eigen zeggen groot.

Stabiliteit en groei

Met de overdracht naar CAD & Company is de stabiliteit voor de eindgebruikers gegarandeerd. CAD & Company is Autodesk Gold partner en in 2013, 2016 en 2017 gekozen tot Autodesk Partner of the Year in de Benelux. Daarnaast zijn zij door Autodesk erkend en gecertificeerd als bouw-, civiel- en industriespecialist. Met het Autodesk BIM360 portfolio ondersteunt CAD & Company ook de digitale processen in de installatietechniek.

Bron: CAD & Company

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.