Redactie Woensdag 14 februari 2018

Congres Virtueel Bouwen: trainingen 4D-plannen

Aansluitend op de internationale conferentie Virtueel Bouwen op 14 maart worden er diverse trainingen georganiseerd op basis van de bouwplanningssoftware van Synchro 4D. BIM-specialisten profiteren zo behalve het congres van een week lang internationale kennisontwikkeling over virtueel bouwen. Een week voor de koplopers in Nederland dus.

Deelnemers aan de trainingen ontvangen ook toegangskaarten voor de internationale conferentie Virtueel Bouwen op 14 maart maar ook een licentie Synchro Pro voor 60 dagen en de unieke ‘Time Machine Controller’.

Trainingen

Er zijn vier trainingen over de impact van 4D plannen. Er is een basistraining in Nederlands of Engels en er is een Engelstalige training voor gevorderden met onder andere scripting en AR. Op verzoek uit de markt is er nog een 2-daagse training op basis van Synchro Workgroup Projectserver. Deze training gaat over het online ontsluiten van 4D-bouwplanningsmodellen op de bouwplaats middels inzet van iPad en Hololens.

Hackathon

Ook worden de resultaten gedeeld van de Hackathon die op 10 en 11 maart wordt gehouden. Deze dagen gaan over het realtime ontsluiten van BIM-data naar mobiele applicaties en bedrijfssystemen.

Bron: Synchro4D

Inschrijven: Virtueel Bouwen

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.