Redactie Dinsdag 13 maart 2018

CAD & Company winnaar van Autodesk Partner Award 2018 [video]

De specialist op het gebied van CAD-software CAD & Company heeft in Las Vegas in de Verenigde Staten tijdens de One Team Conference 2018 opnieuw een Autodesk Partner Award binnengesleept voor snelst groeiende partner.

De distributeur van de Autodesk software heeft, na eerder in 2016, 2017 nu dus voor de derde keer achter elkaar deze award in ontvangst mogen nemen. Dit jaar werd CAD & Company niet alleen beloond voor haar groei in de Benelux, maar voor de groei in heel Noord-Europa. Naast de Benelux-landen vallen onder deze regio Engeland, Ierland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. “Het was een ontzettend moeilijke competitie. Er was dit jaar maar een categorie waar we in konden winnen, namelijk de snelst groeiende partner van Noord-Europa. En dat hebben we gewoon bereikt met z’n allen. Heb je dan een goed jaar? Ja, dan heb je een heel goed jaar!”, aldus Rob Oud.

Klanten profiteren

Ook klanten van CAD & Company kunnen straks gaan profiteren van de erkenning die het bedrijf nu opnieuw van Autodesk heeft gekregen. “Wij krijgen nu een nog betere ingang bij Autodesk. Zo kunnen we meer voor elkaar krijgen en onze klanten nog beter ondersteunen”, geeft manager industrie Tom Teillers van de distributeur aan.

Bron: CAD & Company 

 


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.