Redactie Dinsdag 27 maart 2018

Projectarchitect Mall of the Netherlands bij BIMPraat

Deelnemers aan de komende BIMPraat krijgen op 5 april een leuke verrassing; projectarchitect Thijs van de Straat van The Mall of the Netherlands zal spreken over de rol van BIM bij de transformatie van winkelcentrum Leidsenhage tot The Mall of the Netherlands. Aanmelden kan nog want er is nog plek.

Door Ed den Boer

Grote projecten spreken altijd tot de verbeelding en The Mall of the Netherlands is dat zeker. Als je dan eerstehands uitleg kunt krijgen van de projectarchitect van dit megaproject dan heeft dat zeker (meer)waarde. Tijdens de eerstvolgende BIMPraat spreekt Thijs van de Straat van MVSA Architecten over de rol van BIM in dit project. Hij gaat met name in op het belang van goede communicatie en leidinggeven in een BIM-project, precies het onderwerp van deze BIMPraat.

Mall of the Netherlands

Wie door het huidige Leidsenhage heeft gelopen, weet dat dit winkelcentrum in de loop der jaren is verworden tot een fragmentarisch complex met weinig samenhang. De transformatie die nodig is om van Leidsenhage tot het grootste winkelcentrum van Nederland te maken is ontworpen door MVSA. Thijs van de Straat is projectarchitect en hij spreekt over de The Mall of the Netherlands dat met zijn witte gevel en grote luifel nu nog voornamelijk in de media te zien is.

BIMPraat

De andere sprekers Roy van der Velden en Rene Versteeg van deze BIMPraat staan uiteraard nog op het programma. Informatie en aanmelden: BIMPraat over communiceren en leidinggeven in BIM-projecten.


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.