Jos Obbink Donderdag 29 maart 2018

De BIM Awards zijn begonnen!

Vanaf vandaag zijn de Construsoft BIM Awards weer van start gegaan. Met deze jaarlijkse competitie bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun meest indrukwekkende en uitdagende projecten te delen met de rest van Europa. Hebt u meegewerkt aan een bijzonder project waarbij gebruik is gemaakt van Tekla Structures? Zend deze dan in voor 9 mei 12:00 en maak kans op mooie prijzen.

Uit alle ingezonden projecten kiezen het publiek en een internationale vakjury in zeven categorieën de beste BIM-modellen. Verzamel dus uw mooiste Tekla Structures-projecten, stuur ze in voor de BIM Awards en bereik met uw project duizenden branchegenoten, zowel nationaal als internationaal.

Het idee achter de BIM Awards

• U kiest zelf welk(e) project(en) u extra publiciteit wilt geven. 

• U bepaalt zelf welke teksten en afbeeldingen te zien zijn (het is immers uw presentatie!). 

• Wij zorgen ervoor dat uw project de aandacht krijgt die het verdient. 

• U maakt bovendien kans op prachtige prijzen! 

Klik hier om u model in te sturen

 

BIM Awards planning

Inzenden projecten: 26 maart - 9 mei 

Publieke stemfase: 17 mei - 6 juni 

Bekendmaking winnaars: 17 juni 

Alle informatie over de BIM Awards staat vermeld op construsoftbimawards.com. Hier leest u alles over de competitie, welke bestanden u dient aan te leveren om mee te doen en kunt u de ingezonden modellen bekijken. Wanneer u vragen heeft over de BIM Awards kunt u het beste contact opnemen via marketing@construsoft.com of bellen met 0316 200 000. 

 

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.