Redactie Woensdag 11 april 2018

Update V-Ray voor Rhino van Chaos Group [video]

Chaos Group heeft een update gepresenteerd van haar render software V-Ray 3.6 voor Rhino. Met de update wordt nu ook versie 6.2 van Rhino ondersteund.

De software update maakt het onder meer mogelijk dat ontwerpers die met Rhino werken dezelfde interface gebruiken als andere 3.x-versies van V-Ray voor onder meer SketchUP, 3ds Max en Revit. Hiermee wordt het mogelijk om tijdens een complete workflow consistente renders te maken.

Overige verbeteringen

Andere verbeteringen binnen de nu uitgebrachte update zijn, zo geeft de leverancier aan https://www.chaosgroup.com/vray/rhino#new, onder meer een krachtigere CPU rendering, een betere stroomlijning zodat eindgebruikers kunnen profiteren van een betere workflow. Ook behoren verbeterde animatie-mogelijkheden, meer mogelijkheden voor het invoeren van een specifieke lichtval en de mogelijkheid om alle renders via een file manager op te slaan en te beheren nu tot de mogelijkheden.

Verkrijgbaarheid

Nieuwe gebruikers kunnen een demoversie van V-Ray for Rhino aanvragen via de website van de Nederlandse distributeur Design 8. Gebruikers van V-Ray 3.x for Rhino kunnen via hun persoonlijke pagina op de Chaos Group-website de laatste versie van V-Ray for Rhino verkrijgen. Een (upgrade) licentie voor de render plugin is via resellers of direct via de Design8-webshop te koop.

Bron: Design 8

 


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.