Redactie Woensdag 2 mei 2018

ICN Solutions wint ‘Power of One’ Award van Autodesk

ICN Solutions heeft de Autodesk Power of One Award gewonnen voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika gewonnen tijdens het jaarlijks partnerevent ‘One Team’ (OTx) in Kopenhagen.

ICN Solutions is Autodesk Gold Partner en heeft de award Power of One gewonnen tijdens het evenement One Team. ICN heeft de prijs naar eigen zeggen verdiend op basis van het project in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss. In dit project is in samenwerking met Autodesk alle aanwezige software in kaart gebracht en is een advies uitgebracht over de benodigde software oplossingen.

De samenwerking heeft geresulteerd in geslaagde implementatie, gevolgd door efficiëntie in bedrijfsprocessen waar Hendriks Bouw en Ontwikkeling erg content over is. "ICN Solutions heeft een hoge kenniskwaliteit bewezen en is een eerlijke partner die ons als een handschoen past. Het bedrijf is een van de meest innovatieve bedrijven in de Nederlandse bouw", aldus Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Autodesk praat haar partners jaarlijks bij tijdens dit event. Distributeurs en dealers krijgen dan informatie over de Autodesk-visie, ontwikkelingen op de markt en de nieuwe Autodesk-producten. In afzonderlijke sessies worden marketing-, verkoop- en technische- medewerkers getraind en geïnformeerd.

BronICN Solutions

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.