Jos Obbink Woensdag 23 mei 2018

Weer up-to-date met Tekla Structures dankzij de Opfrisdagen

Speciaal voor onze klanten organiseren we jaarlijks op verschillende locaties in België en Nederland de Tekla Opfrisdagen. Tijdens de kennissessies over Tekla Structures worden gebruikerstips, praktische informatie en ervaringen gedeeld tussen Tekla-gebruikers en supportmedewerkers van Construsoft. De evenementen zijn kosteloos te bezoeken voor iedere Tekla-gebruiker. Schrijf u nu in!

Na de drukbezochte Tekla Opfrisdagen van vorig jaar (ruim 750 bezoekers) staan de Opfrisdagen voor dit jaar alweer ingepland. Ditmaal voor juni, september en oktober. Het entreebewijs voor u en uw collega’s kunt u aanvragen via een speciale eventpagina en krijgt u vervolgens per mail toegestuurd. We verzoeken u vriendelijk om dit ticket (digitaal of geprint) mee te nemen naar de Opfrisdag.

Programma en aanmelden Opfrisdagen

Schrijf u via de onderstaande links in voor een (of meerdere) Tekla Opfrisdagen bij u in de buurt:

Vanaf 13:00 bent u van harte welkom voor een kop koffie/thee en om 13:30 uur start het programma met een inleidende sessie voor alle deelnemers, waarna u kunt kiezen voor verschillende informatiesessies die gelijktijdig zullen plaatsvinden. In de bovenstaande agenda staat aangegeven welke sessies op welke locaties worden aangeboden.

Over de Tekla Opfrisdagen

De Opfrisdagen zijn een plek voor het uitwisselen van kennis en feedback, naast dat de nieuwe mogelijkheden van Tekla Structures worden getoond. U heeft wellicht (geregeld) contact met onze supportmedewerkers die van de partij zullen zijn en u advies kunnen geven bij het gebruik van Tekla Structures. Vergeet verder het sociale aspect niet! De uitwisseling van ervaringen met mede-Tekla gebruikers wordt door de aanwezigen altijd zeer op prijs gesteld.Graag tot ziens op de Opfrisdagen.

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.