Redactie Donderdag 31 mei 2018

Directeur Marc Verhage vertrekt bij Stichting STABU

Directeur Marc Verhage vertrekt per 1 juli bij Stichting STABU en stapt over naar het bedrijfsleven. Dit maakte de organisatie voor bestekmethodieken vandaag bekend.

Marc Verhage verruilt na vijf jaar STABU voor het jonge bouw-en BIM-bedrijf The BIM Engineers. Het bestuur bedankt Verhage voor zijn grote inzet, in het belang van de stichting en haar stakeholders, en wenst hem veel succes voor de toekomst. Huidig vice-voorzitter van het bestuur van de organisatie  Jan Al zal na 1 juli het directeurschap ad-interim parttime gaan invullen. Dit omdat de organisatie zich op dit moment in een transitiefase bevindt die is gericht op het op het borgen van de belangen van de gebruikers in de bouwkolom.

Transitiefase

Met de ad-interim inzet van Jan Al wordt ook beoogd om uit de transitiefase tot de best mogelijke oplossing te komen voor het continueren en ontwikkelen van de STABU besteksmethodieken. Jan heeft ruime ervaring in het leiden van organisaties en realiseren van samenwerkingsverbanden en geniet het vertrouwen van veel partijen betrokken bij STABU. Daarnaast zal een bestuurscommissie ondersteuning bieden op specifieke ontwikkelingen die een breder draagvlak vragen.

Bron: STABU

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.