Redactie Dinsdag 12 juni 2018

Neanex lanceert BIM Collaboration Platform in Nederland en België

Neanex heeft een BIM collaboration cloudplatform ontwikkeld om slimme online samenwerking mogelijk te maken tussen architecten, ingenieurs, aannemers en opdrachtgevers in de infrastructuur- en bouwsector. Het platform werkt gedurende de gehele levensduur van projecten en is operationeel bij een aantal klanten in België en Nederland.

Het BIM Collaboration Platform van Neanex centraliseert alle projectinformatie en elimineert ongestructureerd mailverkeer. Het platform kan complexe taken van technische projectteamleden efficiënt uitvoeren en informatie op een eenvoudige manier aanbieden aan gebruikers. Dit geeft de digitalisering van de infra- en bouwsector een duw in de rug en verlaagt volgens Neanex de kosten door efficiënter om te gaan met beschikbare tijd, middelen en budget.

Digitale transformatie

Het BIM Collaboration Platform is mede ontstaan vanuit de kennis en ervaring van haar projecten en heeft als doel elk projectteam in staat te stellen om elk type bouwproject te realiseren. “Met het platform hebben we de ambitie om een leidende rol te spelen in de digitale transformatie van de infra- en bouwsector”, aldus general manager en medeoprichter Peter Imbrechts van Neanex. “Met de juiste tools kan de bouwsector zich in digitale revolutie zetten. Dit is iets waar lang naar is uitgekeken is.”

Bron: Neanex

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.