Redactie Woensdag 11 juli 2018

Content Het Nationaal BIM Platform nu zonder inlog

Het grootste deel van de content op de website van Het Nationaal BIM Platform is vanaf vandaag toegankelijk zonder in te loggen. Dit hebben we gedaan na feedback uit de markt. Het moeten inloggen is als vervelend ervaren voor met name het nieuws en de bedrijfsprofielen.

Door Ed den Boer, oprichter Het Nationaal BIM Platform

Sinds de lancering van de nieuwe site, iets meer dan een jaar geleden, moesten gebruikers inloggen om de content van de site te lezen. We hebben die ‘muur’ nu dus opgeheven na feedback uit de markt. De site is destijds voorzien van inlog om bezoekers beter van dienst te zijn. Zo was het voor hen namelijk makkelijker aan te melden voor activiteiten, werden formulieren standaard ingevuld en was het vooraf al mogelijk in te zien wie heeft ingeschreven voor bijvoorbeeld een BIMPraat sessie.

Wel inloggen

Voor enkele delen van de site is inloggen nog wel vereist, namelijk om te reageren op advertenties en om opmerkingen te plaatsen bij artikelen. De informatie en presentaties uit de BIMPraat sessies zijn downloadbaar voor deelnemers. Ook hiervoor moeten ze inloggen. Het is niet meer verplicht om in te loggen voor aanmelden voor de BIMPraat sessies maar kan natuurlijk wel en het is veel makkelijker en sneller.

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.