Redactie Maandag 6 augustus 2018

Cadac Group biedt nu ook C3A-extensies

Cadac Group breidt haar portfolio uit met het aanbieden van C3A-extensies. Hiermee kunnen automatisch bestekken en begrotingen vanuit BIM-modellen worden gegenereerd.

Cadac Group heeft haar portfolio uitgebreid met het aanbieden van C3A-extensies. Met deze extensies wordt het genereren van bestekken en het begroten vanuit BIM-modellen geautomatiseerd op basis van standaard MS-Office-software Word en Excel. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft de BIM-specialist de C3A-extensies met de STABU-besteksystematiek geïntegreerd. De C3A-werkmethodiek, met STABU uitgeruste bestekteksten, vormen een aanvulling op de bestaande toepassing TheModus Suite van Cadac Group.

 Lokale aanpassingen

De extensies zijn ontwikkeld door het Belgische bedrijf C3A en door de Nederlandse specialist geheel op basis van STABU voor de lokale omstandigheden aangepast en gereed gemaakt voor de Nederlandse markt. Dit nadat C3A en Cadac Group bij partijen op de Nederlandse markt hadden getoetst of voor deze functionaliteit interesse bestond. Toen dit inderdaad het geval was, is besloten de extensies voor de Nederlandse markt op basis van STABU aan te passen.  "De C3A-extenties zorgen ervoor dat eindgebruikers bestekken en begrotingen kunnen genereren. Op deze manier kunnen zij  het effect van wijzigingen in slechts enkele minuten duidelijk en volledig in beeld brengen", aldus product manager Bjorn Ramaekers van Cadac Group in een commentaar.

BronCadac Group 

 

 

 

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.