Redactie Woensdag 8 augustus 2018

Cadac Group introduceert Modules Suite v1.3 [video]

Cadac Group komt met een update, versie 3.1, van haar ontwerpsoftware Modules suite. Toegevoegd zijn onder meer verbeterde functionaliteit en een verbeterde webapplicatie.

CadaC Group heeft onlangs een verbeterde versie 1.3 van haar ontwerpsoftware Module Suites gelanceerd . Niet alleenheeft de BIM-specialist een aantal handige nieuwe features aande software toegevoegd, maar is eveneens de gehele webapplicatie verbeterd met een moderne en gebruiksvriendelijke interface.

Belangrijkste wijzigingen

De belangrijkste wijzigingen in de software zijn: 

  • Modules Project ondersteunt het downloaden van gepubliceerde modellen. Tevens kunnen modellen direct worden geupload voor kijkdoeleinden
  • Cadac Modules Configure gebruikt een compleet nieuwe en moderne gebruikersinterface, maar ueindgebruikers kunnen altijd schakelen tussen de klassieke look en de nieuwe look.
  • De Cadac Modules add-in voor voor Autodesk Revit is verbeterd met een afzonderlijke knop "Configuratie invoegen’’ en uitgebreid met een afzonderlijke knop ‘’Configuratie bewerken’’

Toekomstige ontwikkelingen

De Moudues suite-software wordt door de BIM-specialist constant uitgebreid. Cadac Group geeft avast aan de komende tijd te werken aan onder meer een integratie om SharePoint-documenten met BIM-elementen te verbinden. Ook wordt gewerkt aan het verbinden van Cadac Modules met Autodesk BIM360 Docs-modellen, aldus de softwareontwikkelaar.

Meer informatie

Cadac Group wil haar eindgebruikers op een heldere manier uitleg geven over alle toegevoegde functionaliteit in versie 3.1 van haar Modules Suite. Een playlist van diverse instructiefilmpjes, vind u hier.

Bron: Cadac Group 

 


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.