Redactie Vrijdag 10 augustus 2018

Stabiplan geeft tips voor productiviteit in Revit

Stabiplan geeft in een blogpost een advies over een viertal eigen apps die de productiviteit van ontwerpers in Revit stimuleren en bijdragen aan het sneller realiseren en opleveren van projecten.

Stabiplan, aanbieder van MEP-oplossingen, geeft in haar recente blogpost een viertal mogelijkheden van apps waarmee eindgebruikers van de bekende ontwerpsoftware hun BIM-projecten kunnen optimaliseren en versnellen.

Productivity Tools App for Revit

De eerste tool die de specialisten beschrijven, is de Productivity Tools App for Revit. Hiermee kunnen, volgens de auteur, MEP-systemen tot wel 60 procent sneller worden ontworpen en bespaart tijd met het werken in Revit.

Meer informatie staat hier.

Openings for MEP App

De tweede app die de experts van Stabiplan erg nuttig vinden voor het optimaliseren van werken in de ontwerpsoftware van Autodesk, is de Openings voor MEP app. Deze app richt zich vooral op het verbeteren van de workflow.

Meer informatie staat hier.

Export and Import Excel App

De derde app waaraan de auteur aandacht geeft, is de Export en Import Excel App. Met deze app wordt het voor ontwerpers makkelijker om modelleren in Revit en het updaten en delen van gegevens in Excel met elkaar te combineren. Deze app is onlangs van een update voorzien, aldus Stabiplan.

Meer informatie staat hier.

Renewed Electrical Schematics App

De vierde en laatste app die wordt behandeld, is de Renewed Electrical Schematics App. Hiermee kunnen binnen de Revit-ontwerpsoftware eenvoudig schema’s worden aangemaakt voor elektrische systemen. Ook deze app is recent van een update voorzien.

Meer uitleg over deze specifieke app, staat in deze video.

Gratis te proberen

Alle apps zijn gratis te proberen en downloadbaar vanaf store.mepcontent.com.

Bron: Stabiplan

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.