Redactie Donderdag 13 september 2018

UNETO-VNI wijzigt naam naar Techniek Nederland (video)

UNETO-VNI gaat vanaf 15 januari verder onder de naam Techniek Nederland. Dit is in een speciale vergadering besloten. UNETO-VNI is de vereniging voor ondernemers in de installatiebranche en technische detailhandel.

Techniek Nederland is vanaf 15 januari niet alleen de naam van de nieuwe vereniging, maar ook een merknaam die installatiebedrijven gaan gebruiken richting consumenten en zakelijke opdrachtgevers. Voorzitter Doekle Terpstra (foto) van UNETO-VNI stelt in een bericht op  de site dat het profiel van de vereniging hiermee duidelijker wordt. “Zowel naar politiek en overheid als naar de organisaties waarmee we samenwerken. Met deze nieuwe naam onderstrepen we dat je voor technische uitdagingen bij onze leden moet zijn. Tegelijkertijd leggen we nóg meer nadruk op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarmee onderscheiden de leden van Techniek Nederland zich van de rest van de markt.”

Logo en huisstijl

De komende maanden voert UNETO-VNI nog de huidige naam, met Techniek Nederland als toevoeging. In januari 2019 wordt de naam Techniek Nederland en presenteert de vereniging een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Bron: UNETO-VNI


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.