Redactie Maandag 8 oktober 2018

BIM 360 Summerschool van Cadac voor docenten

Cadac Group heeft verleden week de BIM 360 Summerschool georganiseerd waarin Autodesk-software beschikbaar was gesteld voor het mensen uit het onderwijs. De gratis en vrijblijvende kennismakingstraining is enthousiast ontvangen door docenten van scholen en universiteiten, aldus het bedrijf.

Docenten van scholen en universiteiten hebben in het verleden aangegeven dat ze te weinig tijd hebben voor nieuwe software en updates vanwege stapels nakijkwerk van tentamens, projectstukken en andere projecten. Toch vinden zij het belangrijk dat studenten werken met software uit de praktijk.

Cadac vindt echter dat de diverse oplossingen binnen de cloudsoftware BIM 360 goed aansluiten op de huidige werkzaamheden van docenten en heeft daarom dit initiatief voor de Summerschool genomen. Docenten en studenten konden werken met software die in de praktijk door bouwbedrijven ook toegepast wordt. “Dit is niet alleen voor scholen en universiteiten, maar vooral voor studenten van grote meerwaarde”, schrijft Cadac op haar site.

Bron: Cadac Group

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.