Redactie Dinsdag 8 januari 2019

Update SmartRevit 2019.2 beschikbaar bij Itannex

De nieuwe versie SmartRevit 2019.2 is sinds de kerstvakantie beschikbaar via Itannex. De update is te downloaden in diens klantenportal. In het algemeen zijn er meerdere kleine dingen aangepast, bijvoorbeeld enkele families die niet altijd correct reageerden en er zijn nieuwe templates.

Ook is LOD300 Kozijnen Hout en kunststof aangepast. Alle Shared nested stijlen en dorpels zijn ‘Niet Shared’ gemaakt zodat het kozijn in een IFC goed te selecteren is en waarin alle properties uit te lezen zijn. Alle vlakvullingen zijn nog wel Shared nested. Binnen deze vlakvullingen zijn parameters toegevoegd die benodigd zijn voor de oplossing Smart Bouwbesluit.

Voor LOD200 kozijnen is een correctiemogelijkheid voor roedes geïmplementeerd. Hierdoor kunnen deze uitgelijnd worden op aanliggende roedes. De materiaalparameters zijn gekoppeld waardoor materialen toekennen via de subcategorie niet meer nodig is.

LOD300 Leidingwerk afvoeren

De package LOD300 Leidingwerk afvoeren is volledig herzien en heeft verbeteringen voor hoektoleranties waardoor deze nu beter reageren op afschot. De elementen zijn nu bovendien eenvoudiger uit te breiden door het gebruik van lookup tables.

Overige details

Voor LO250 elektra is een kopie van de package die gebruikt wordt voor SmartCircuits. En de package versie 2019 van 2D componenten bevatte een bug die is opgelost.

Templates

Itannex heeft verder een aantal veranderingen aangebracht in de templates.

  • Een aantal filters reageerde nog op de oude NLSFB-codering waarin gebruik gemaakt werd van haken.
  • In de constructieve en bouwkundig template zijn twee nieuwe 3D-views aangemaakt voor de export naar Navisworks en IFC.
  • De Infra Template is nieuw.
  • In het BWK template zijn paramaters toegevoegd voor de werking met Smart Bouwbesluit.

Smart Revit kopen

Smart Revit is beschikbaar als volledige versie (bibliotheek en tools) of als LT versie (alleen de bibliotheek). Beide zijn beschikbaar als abonnement voor 12 maanden.

Bron: Itannex

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.