Redactie Maandag 4 februari 2019

Het Nationaal BIM Platform maakt planning BIMPraat sessies bekend

De onderwerpen, planning en het merendeel van de sprekers van de BIMPraat sessies in de eerste helft van 2019 zijn bekend. Meer details over de inhoud van de kennisbijeenkomsten volgt zo spoedig mogelijk. Nieuw is dit jaar de BIMPraat On Tour waarin de BIMPraat wordt georganiseerd op locatie bij een bedrijf.

De BIMPraat sessies van Het Nationaal BIM Platform worden al bijna vier jaar georganiseerd en zijn informele kennisbijeenkomsten over een actueel en praktisch onderwerp in relatie tot BIM. Maandelijks behandelen één of twee experts het thema en gaan ze in op vragen van de deelnemers. De bijeenkomsten zijn concreet en interactief en sluiten af met een borrel voor informeel contact met collega's.

BIMPraat on Tour

Dit jaar is er voor het eerst tenminste één BIMPraat on Tour. Mogelijk wordt het concept verder uitgebreid naar meerdere locaties. Dit hangt er een beetje af van of het concept ook op locatie werkt en of bedrijven bereidwillig zijn om gastheer te zijn van de bijeenkomsten.

BIMPraat in 2019

De planning van de eerste vijf BIMPraat sessies tot de bouwvakvakantie ziet er als volgt uit:

Aanmelden

Het is al mogelijk om aan te melden voor de BIMPraat. Dat kan uiteraard via de site of middels een mail naar het team van Het Nationaal BIM Platform.


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.