Redactie Donderdag 7 maart 2019

AFAS groeit fors in bouwsector

AFAS Software heeft het aantal klanten in de bouwsector in 2018 met 28 procent zien toenemen ten opzichte van 2017. Het bedrijf ziet dat bouwbedrijven gedwongen zijn om hun processen te automatiseren door het tekort aan medewerkers. Met digitaliseringsoplossingen werken zij efficiënter en besparen zo veel tijd en geld, aldus AFAS.

Softwareleverancier AFAS zag in 2018 het aantal ERP-klanten in de bouwsector toenemen. De grootste groei van 32 procent was in de Woning- en Utiliteitsbouw. Steeds vaker maken Excel-sheets en overzichten op papier, volgens AFAS, plaats voor digitale innovatie in de bouwsector.

Met nieuwe klanten als VIOS Bouwgroep, Riz bouw, Invepro en Löwik Bouw zet AFAS de groei in de bouwbranche in 2018 door. “Dat deze bouwbedrijven met onze software gaan werken, is ook een bevestiging van de waarde van ons product voor de bouwbranche”, zegt salesmanager voor de bouw Coen Beckers bij AFAS Software. “Steeds meer bouwbedrijven zien de toegevoegde waarde van één geïntegreerde oplossing omdat zij daarmee voorkomen dat gegevens dubbel worden vastgelegd in verschillende systemen. Dat scheelt een hoop tijd en geld.”

Bron: AFAS Software

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.