Redactie Dinsdag 12 maart 2019

CAD & Company neemt Bricsys over

CAD & Company Group neemt Bricsys Nederland over en hernoemt het bedrijf naar BlueAi. Dit maakte CAD & Company bekend. Bricsys is distributeur en leverancier van BIM-software zoals BricsCAD in diverse uitvoeringen, Bricsys 24/7 en andere applicaties voor de bouw, installatietechniek, civiele techniek en industrie.

Het nieuwe BlueAi gaat onder leiding van hetzelfde managementteam verder als een zelfstandig opererende werkmaatschappij van de CAD & Company Group. “Met de overname van Bricsys investeren we in uitbreiding van het portfolio waar steeds meer klanten behoefte aan hebben”, zegt eigenaar Rob Oud van de CAD & Company Group. “Aannemers, installateurs, ingenieursbureaus en opdrachtgevers gebruiken steeds vaker meerdere CAD-applicaties omdat ze kritischer kijken naar de toegevoegde waarde en kosten van software. BricsCAD en daaraan gerelateerde applicaties hebben een aantrekkelijke prestatie-/prijsverhouding en staan bekend om de naadloze ondersteuning van DWG-bestanden.”

Krachtbundeling

CAD & Company is volgens de oprichters en eigenaren van Bricsys de ‘best passende investeerder’ om de groeiplannen te faciliteren en de naamsbekendheid in Nederland te vergroten. “CAD & Company is al decennia een toonaangevende en innoverende leverancier in de bouw en industrie. Door de krachtenbundeling kunnen we gezamenlijke klanten de komende jaren beter van dienst zijn en begeleiden bij hun digitale transformatie”, aldus oprichters en eigenaren Paul de Bruin en Jack Duijf.

Bron: CAD & Company

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.