Redactie Woensdag 13 maart 2019

Nieuw concept BIMPraat On Tour start op 11 april

Bedrijven die in BIM werken, vinden steeds meer fouten in aangeleverde modellen. Hoe zorgen zij ervoor dat deze fouten worden opgelost voordat de uitvoering start? Dit onderwerp staat centraal tijdens de BIMPraat van 11 april. Deze BIMPraat is bovendien de eerste van een reeks BIMPraat On Tour en vindt plaats in Eindhoven.

Door Ed den Boer

BIMPraat On Tour

Deze BIMPraat is de eerste in een nieuw concept: BIMPraat On Tour. De BIMPraat sessies zijn al vier jaar een begrip en zijn tot nu toe steeds georganiseerd in Alphen aan den Rijn. Op 11 april vindt de eerste editie van BIMPraat On Tour plaats in het hoofdkantoor van KUBUS. Het kantoor van deze automatiseerder is sinds de verbouwing geheel vernieuwd en ziet er dus strak uit.

Dit najaar is nog een BIMPraat On Tour en als dit concept aanslaat zullen we het vaker opzetten. Het is niet alleen leuk om bij Bimmende bedrijven over de vloer te komen maar ook spreken we met dit concept misschien nieuwe doelgroepen aan voor wie reizen naar Alphen een te grote opgave is. We zijn benieuwd naar de reacties.

BIM en Issuemanagement, een sterke combi

Deelnemers aan deze BIMPraat discussiëren en leren over hoe je een effectief BIM-proces creëert met issuemanagement. Directeur BIM-solutions Ronald de Graan (foto) van KUBUS zoomt als expert in op oplossingen waarmee projectteams slimmer samenwerken in BIM en hoe ze meer kunnen halen uit issuemanagement in het BIM-proces. Complexe spreadsheets en onnodige telefoontjes en e-mails zijn verleden tijd om over BIM-issues te beheren en hierover te communiceren.

Over BIMPraat

De BIMPraat sessies van Het Nationaal BIM Platform behandelen maandelijks een actueel en praktisch onderwerp in relatie tot BIM. Experts spreken over het thema en beantwoorden vragen. De bijeenkomsten zijn interactief en sluiten af met een borrel.

Info en inschrijven: BIM en Issuemanagement, een sterke combi

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.