Woensdag 3 april 2019

Graphisoft benoemt Huw Roberts als CEO

Graphisoft heeft Huw Roberts (foto boven) aangesteld als CEO. Robert is afkomstig van Bentley en gaat het bedrijf naar de volgende strategische groeifase leiden. Viktor Várkonyi (foto onder) vertrekt als huidige CEO en gaat leiding geven aan de divisie Planning & Design van Nemetschek Group.

Graphisoft is een leverancier van onder andere BIM-software en stelt dat verandering in het leiderschap deel uitmaakt van een strategische focus op klanten en markten door moederbedrijf Nemetschek Group. De nieuwe divisie Planning & Design, waartoe Graphisoft behoort, komt dus onder leiding van Várkonyi die tevens lid is van de Raad van Bestuur van de Nemetschek. Várkonyi werkt als 27 jaar bij het bedrijf.

Roberts is van huis uit architect en heeft leidinggevende functies bekleed op het gebied van productmanagement, marketing en business development. Hij heeft 17 jaar leidinggevende functies gehad bij Bentley Systems en gewerkt voor BlueCielo, een in Nederland gevestigd bedrijf dat onlangs is overgenomen door Accruent.

Bron: Graphisoft

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.