Redactie Woensdag 1 mei 2019

Cadac heeft ruim 100 vacatures

Cadac Group zoekt ruim 100 specialisten om de ambitieuze groeiambities van het bedrijf waar te maken. Het softwarebedrijf zoekt CAD-engineers, consultants en softwareontwikkelaars die aan de slag gaan voor internationale relaties in de bouw, procestechniek, infra, maakindustrie, offshore en logistiek.

Cadac start komende maand daarom met een uitgebreide wervingscampagne in de Benelux. Volgens oprichter en CEO Jan Baggen gaat Cadac de komende jaren sterk groeien en daarvoor zijn mensen nodig. “Ons bedrijf heeft in korte tijd een ingrijpende omslag gemaakt",  zegt Baggen. "We zijn geëvolueerd van een softwareleverancier naar een dienstverlener. en ondersteunen klanten met de transformatie naar het digitale tijdperk. Uiteraard met de software van Autodesk, Microsoft en onze eigen ontwikkelingen. De operatie Enabling Digital vraagt heel veel specialisten die hoogopgeleid zijn maar vooral ook in staat zijn om te innoveren en pionieren.”

Europa

Cadac telt nu ruim 200 medewerkers van wie de meesten werken vanuit het hoofdkantoor in Heerlen of het kantoor in Vianen. De focus ligt op verdere expansie in Europa. “We staan nog maar aan het begin van het digitale tijdperk”, aldus Baggen. “Er wachten ons enorme opgaves. De bouw van miljoenen woningen, voedsel voor een explosief groeiende wereldbevolking, de klimaattransitie. Het moet allemaal efficiënter, sneller, zuiniger en duurzamer. Digitalisering, automatisering en robotisering zijn de instrumenten. Wij faciliteren en innoveren die ontwikkeling.”

Cadac Xperts

Naast 100 vaste banen is Cadac op zoek naar 40 ervaren specialisten met specialistische kennis van Autodesk-software in Nederland, Duitsland, Engeland en Australië. “Zelfstandige specialisten kunnen zich op freelance basis willen aansluiten bij Cadac Xperts, het eerste wereldwijde online platform waar we Autodesk experts en klanten met elkaar gaan verbinden”, aldus Jan Baggen.

Cadac biedt volgens Baggen inhoudelijke uitdagingen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit. “Zuid-Limburg is een uitstekende regio om te wonen en werken en heeft een groot aantal kennisinstituten, een groeiende economie en een breed cultureel aanbod in het hart van Europa. Mensen móeten niet vanuit Heerlen werken, maar een straf is het zeker niet.”

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.