Redactie Maandag 6 mei 2019

Aanmelden BIMPraat FMBIM voor gebouwbeheer kan nog

De BIMPraat van donderdag 9 mei over FMBIM voor het beheer van gebouwen heeft nog plek voor deelnemers. Aanmelden kan tot woensdagmiddag 17 uur. Spreker Fred Kloet spreekt dan over de randvoorwaarden van BIM voor Facilitair Management. Dit zal volgens hem leiden tot een kanteling in denken over het beheer van gebouwen.

Tijdens de BIMPraat komen ook de Netto Contante Waarde bij het gebruik van de gebouwde omgeving en de nieuwe DigiDealGO aan de orde. Kloet is vanuit Facility Management Nederland betrokken bij de totstandkoming van de DigiDealGO en kan er hierover dus als insider over vertellen.

Waarom deze BIMPraat relevant is

Kloet is oprichter van het kennisplatform Smart WorkPlace en gebruikt zijn BIM-kennis om bedrijven en organisaties te helpen met het digitaliseren van de werkomgeving zodat deze gezonder en circulair kan worden. De DigiDeal voor de Gebouwde Omgeving (DigiDealGO) is zeer actueel, ondertekening was op 11 april, en is relevant omdat hierin sectorbrede afspraken zijn gemaakt die iedereen in de sector raken.

Programma

Leer alles over de impact van FMBIM op het beheer van gebouwen. Tijdens deze BIMPraat komen de volgende onderwerpen en vragen aan bod:

  • Wat is FMBIM?
  • Wat is een gebruiker en eindgebruiker vanuit het perspectief van FM?
  • Waarom een protocol voor FMBIM?
  • Wat is de rol van de BIM-regisseur Onroerend Goed?

Bij de BIMPraat is altijd veel ruimte voor vragen.

Over de spreker: Fred Kloet

Fred Kloet (foto rechts) gebruikt BIM sinds 2010 voor het beheer van bouw- en gebruiksinformatie. Hij gebruikt zijn BIM-kennis nu om bedrijven en organisaties te helpen met het digitaliseren van de werkomgeving zodat deze gezonder en circulair kan worden. Kloet is namens Facility Management Nederland als vrijwilliger betrokken bij het Coördinatieteam van de DigiDealGO.

Aanmelden: FMBIM voor gebruikers van de gebouwde omgeving

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.