Woensdag 8 mei 2019

Solibri Product Family biedt maatwerk in BIM-rollen

Solibri introduceert met de nieuwe Product Family een workflow-oplossing die ervoor zorgt dat er correct gebouwd wordt, beginnend bij de virtuele modellen. Het assortiment bevat productconfiguraties voor elke rol, van BIM-manager tot hoofduitvoerder.

Het assortiment omvat nu de Solibri-producten Anywhere, Site, Office en Enterprise. Met dit verbrede aanbod past Solibri volgens KUBUS beter in de workflows van deelnemers in BIM-bouwprocessen. Met Solibri kunnen ze visualiseren, controleren, classificeren, hoeveelheden genereren en coördineren. Ook kunnen ze BIMCollab verbinden met de nieuwe Solibri-producten voor optimaal issuemanagement.

Kwaliteitsgegevens

Solibri is een tool voor kwaliteitscontrole en kan steeds optimale kwaliteitsgegevens garanderen met de aanpak van op regels gebaseerde modelcontroles in de opkomende digitale BIM-omgeving. Naarmate BIM rijpt, hebben alle projectleden met Solibri gedurende het gehele bouwproces toegang tot één set van gevalideerde kwaliteitsgegevens.

"Bouwbedrijven begrijpen steeds beter begrepen hoe we hen helpen om de kwaliteit van projecten te behouden en te controleren. Dit is de inspiratie om het Solibri-portfolio opnieuw vorm te geven”, aldus CEO Ville Kyytsönen van Solibri. “We zien de noodzaak om verschillende disciplines op maat gemaakte oplossingen te bieden in termen van functies en prijsniveau. Gegevens en de waarheid zullen elkaar nooit ontmoeten als een team verschillende versies van een model in verschillende tools gebruikt. Je eindigt in parallelle werelden en dat is in strijd met het werken in BIM.”

Bron: KUBUS

Bron: Solibri

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.