Redactie Woensdag 5 juni 2019

Willem Otter directeur Strategische Portefeuille en Innovatie BAM

BAM Bouw en Vastgoed Nederland heeft Willem Otter per 1 juni benoemd tot directeur van de Strategische Portefeuille, Innovatie en Specials. Otter volgt als Joost Nelis op die eerder is benoemd als Chief Operating Officer in het Executive Committee van Koninklijke BAM Groep.

Otter is als sinds 1997 werkzaam bij BAM in verschillende leidinggevende functies en was tot 1 juni directeur bij BAM Wonen. In zijn nieuwe strategische en innovatieve portefeuille is hij verantwoordelijk voor ontwikkelingen op de vlakken van digitaal ontwerp en engineering, circulariteit, modulariteit, supply chain, energieoplossingen en nieuwe technologie.

Door de bundeling van deze vernieuwende activiteiten geeft BAM versnelling aan innovaties en verstevigt zij haar leidende positie in de markt. Binnen deze portefeuille opereren in sterke samenhang negen business units (‘specials’) met specifieke expertise in diverse markten. Dat zijn Interflow, Schakel en Schrale, Bouwbedrijf Pennings, BAM Industrie, BAM Modulair, BAM Materieel, BAM Advies & Engineering, BAM Energy Systems en b.Home.

Bron: BAM

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.