Redactie Dinsdag 11 juni 2019

think project! houdt webinar over interactief BIM-management

think project organiseert op woensdag 26 juni en dinsdag 23 juli een webinar over interactief BIM-management. Jochen Hanff vertelt aan de hand van use cases wat BIM-management betekenen voor projecten.

De webinars van think project zijn relevant voor BIM-managers, BIM-coördinators, BIM-enthousiastelingen of anderen die verantwoordelijk voor de implementatie van BIM. think project! wil graag in gesprek met professionals die een visie hebben op BIM die verder gaat dan het gebruik van één individuele softwaretoepassing voor modellering. De webinar focust op BIM-management in het hele projectteam.

Jochen Hanff

De gratis webinar 'Interactief BIM-management' wordt gegeven door Jochen Hanff (foto rechts), bedenker van de DESITE-oplossingen van think project! Hanff zal aan de hand van use cases uitleggen wat BIM-management voor projecten kan betekenen. De volgende onderwerpen komen hierbij uitgebreid aan bod:

  • BIM Quality Management
  • BIM Project Management
  • BIM Information Management

De webinars zijn gratis en in het Engels en vinden plaats op woensdag 26 juni en dinsdag 23 juli. Voor informatie en aanmelding: think project!

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.