Maandag 29 juli 2019

Programma BIMPraat over meerwaarde GIS voor BIM

Op 10 oktober praten we tijdens de BIMPraat On Tour over de waarde van GIS voor BIM. Deze BIMPraat is in samenwerking met Esri Nederland die klanten uitnodigt als referentie en best practices. Het programma is op hoofdlijnen bekend. Aanmelden kan uiteraard via de site.

De BIMPraat On Tour van 10 oktober staat helemaal in het teken van de integratie van BIM en GIS en hoe bouwprojecten maximaal kunnen profiteren van omgevingsinformatie. De sprekers wordt later bekend gemaakt, maar zeker is wel dat we te gast zijn bij GIS-specialist Esri in Rotterdam.

Tijdens deze BIMPraat leert u wat een Geografische Informatie Systeem (GIS) is en hoe bouwprojecten maximaal kunnen profiteren van omgevingsinformatie door de integratie van BIM & GIS. Ook ontdekt u hoe u eenvoudig en visueel aantrekkelijk informatie kunt uitwisselen met partners in een bouwproject.

Succesverhalen

Geografische informatie is essentieel om de impact van het bouwwerk te bepalen op de omgeving. In dat licht hebben Autodesk en Esri een naadloze integratie van BIM en GIS ontwikkeld. Met deze integratie zijn ontwerpers beter in staat hun ontwerpen te maken die optimaal passen in de context van de omgeving waarin ze zullen komen te staan. Esri heeft tijdens deze BIMPraat diverse klanten die ter inspiratie diverse toepassingen en succesverhalen zullen laten zien. Lees verder over de visie van Esri op de integratie van BIM en GIS.

Praktische informatie

Deze BIMPraat On Tour vindt plaats in het kantoor van Esri in het Groothandelsgebouw in Rotterdam.

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.