Vrijdag 9 augustus 2019

Smink Infra digitaliseert werkorders in Metacom Online

Smink Infra heeft diverse processen, waaronder de werkopdrachten, binnen de organisatie gedigitaliseerd met Metacom Online van VanMeijel en heeft hiermee volgens de softwareleverancier grote efficiencywinsten behaald.

Smink Infra maakte voorheen gebruik van papieren werkorders wat resulteerde in processen met lange doorlooptijden en kans op fouten. Door te werken met de digitale werkorders in Metacom Online heeft Smink Infra papier uitgebannen. Dit verbetert de werkwijze aanzienlijk, aldus VanMeijel.

VanMeijel heeft video gemaakt waarin bedrijfsleider Arko te Velde, officemanager Margit van den Burg en uitvoerder Sylvester van de Bunt vertellen hoe dankzij de digitale werkorders het werk voor de mensen een stuk eenvoudiger is geworden. Zo is via tablet of mobiel alle informatie rondom projecten inzichtelijk en makkelijk terug te vinden. Ook zijn werkorders snel afgehandeld in een paar klikken. Deze efficiencyslag maakt niet alleen de medewerkers enthousiast over digitaal werken. Ook kan Smink Infra zich hierdoor focussen op wat haar kenmerkt: de opdrachtgevers totaal ontzorgen.

Bron: VanMeijel

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.