Dinsdag 10 september 2019

Oproep: experts die willen bloggen

Het Nationaal BIM Platform werkt al jaren met columnisten. Komende tijd gaan we de opinies op de site weer intensiveren. Mede daarom hebben we deze week een aparte pagina toegevoegd met de columnisten waardoor hun profielen en columns beter vindbaar en zichtbaar zijn.

Door Ed dn Boer, oprichter Het Nationaal BIM Platform

De pagina met Columnisten is nieuw op de site. We hebben dit gedaan om de sectie met opinies op Het Nationaal BIM Platform te activeren. In dat licht zijn we ook op zoek naar experts die daar deel van willen uitmaken met inspirerende bijdrages. De columns worden veel gelezen, inspireren en geven experts zichtbaarheid in de markt.

Regelmaat
We stellen het wel op prijs dat bloggers in meer of mindere mate regelmatig schrijven over hun ervaringen en gedachten. Voor wie dat lastig vindt, kan de redactie kijken of er een mouw aan te passen is. Sowieso zullen we helpen met de eindredactie van teksten zodat de tijdsinspanning beperkt is.

Prikkelen
Als Het Nationaal BIM Platform willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van BIM en innovaties in Nederland. Columns van experts uit de bouwsector zijn daarin belangrijk om onze achterban te prikkelen.

Graag vernemen we of jij ook je visies op de ontwikkeling van BIM en innovatie in de bouw wilt verspreiden via Het Nationaal BIM Platform. Je kunt de redactie uiteraard mailen als je wilt meedoen. Dan sturen we je de spelregels.

Lees verder: overzicht columnisten

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.