Maandag 23 september 2019

Finalisten DigiDare Award bekend

De jury van de DigiDare Award heeft de drie finalisten geselecteerd, laat mede-organisator Het BIM Loket weten. Het zijn UBA Bouw, ILS Ontwerp & Engineering en DWA. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober.

Voor de eerste editie van de DigiDare Award werden maar liefst 18 pitches ingediend. De jury was volgens het BIM Loket aangenaam verrast door de breedte van het aanbod en de inhoudelijke relevantie. Niet alle inzendingen voldeden aan de voorwaarden, maar er bleef volgens de organisatie meer dan genoeg over om uit te kiezen.

De drie finalisten zijn vrijwel unaniem zeer positief beoordeeld. Tijdens de BIM Loket D-day op 4 oktober kiest het publiek uit de drie finalisten de uiteindelijke winnaar. De D-day is inmiddels uitverkocht.

DigiDare Award

De DigiDare Award is een prijs voor mensen en organisaties die de toon zetten voor een nieuwe cultuur van digitale samenwerking in de bouw. De award wil een podium bieden aan goede voorbeelden voor deze cultuuromslag. De DigiDare Award is een gezamenlijk initiatief van BIM Loket en Duurzaam Gebouwd.

Bron: BIM Loket

 


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.