Dinsdag 24 september 2019

Graphisoft start uitrol Archicad 23

Graphisoft is gestart met de wereldwijde uitlevering van Archicad 23. De nieuwste versie van de software biedt reageert sneller en biedt geavanceerde modellering voor geprefabriceerde structuren en multidisciplinaire workflows, meldt het bedrijf.

Graphisoft is leverancier van software-oplossingen voor bouwinformatie voor architecten en ontwerpers. In de nieuwe versie van Archicad is volgens Graphisoft met name de snelheid van de meest essentiële dagelijkse processen verbeterd zoals de software opstarten, bestanden openen, werken in multi-projectomgevingen en het navigeren tussen verschillende weergaven van het BIM-project. De nieuwe tools Opening, Column en Beam verhogen de nauwkeurigheid van de modellen en de interoperabiliteit met technische disciplines.

Met ingang van deze week kunnen de gelokaliseerde pakketten in de VS en delen van Europa worden gedownload van de officiële downloadsite. Klanten kunnen contact opnemen met lokale Archicad-wederverkopers voor verzenddatums in specifieke talen voor elk van de 27 gelokaliseerde pakketten die beschikbaar.

Bron: Graphisoft

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.