Redactie Maandag 14 oktober 2019

Graphisoft toont Twinmotion Archicad Direct Link

Graphisoft toont binnenkort haar nieuwe Twinmotion Archicad Direct Link. De realtime 3D-software produceert binnen enkele seconden hoge kwaliteit afbeeldingen, panorama's en standaard of 360 graden VR-video's.

Twinmotion is ontwikkeld voor professionals in de architectuur, bouw, stedenbouw en landschapsarchitectuur en combineert een intuïtieve interface op basis van pictogrammen met de kracht van Unreal Engine van Epic Games. Twinmotion is volgens Graphisoft eenvoudig te leren en gebruiken, ongeacht de grootte en complexiteit van het project, de materialen, IT-kennis van de gebruiker of hun favoriete BIM-modeleersoftware.

VR-ervaring

Door de directe synchronisatie met ARCHICAD is het voor gebruikers makkelijk en snel om te schakelen van het BIM-model naar een VR-ervaring. Met de live verbinding worden de modellen van zowel ARCHICAD als Twinmotion in realtime gesynchroniseerd. Daardoor kunnen architecten het model direct bewerken en snel ontwerpbeslissingen nemen. Terwijl ze wijzigingen in het ARCHICAD-model aanbrengen, wordt een geautomatiseerd updateproces uitgevoerd in Twinmotion.

Bron: Graphisoft


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.