Redactie Maandag 21 oktober 2019

Admicom, Kraan en Brickz gaan samenwerken

De drie softwarehuizen Admicom, Kraan en Brickz werken sinds deze maand samen met behoud van hun identiteit. Dat meldt Admicom. Algemeen directeur Jan van Nieuwamerongen van Admicom krijgt de leiding over het nieuwe consortium.

Door de nieuwe samenwerking ontstaan er volgens Admicom ‘synergievoordelen’, een vaker gehoorde term bij een fusie of samenwerking. De drie softwarehuizen ontwikkelen apps, portals, BIM, online diensten, ketenintegratie en SaaS op het gebied van acquisitie en calculatie, inkoop, planning en projectadministratie, nacalculatie, oplevering en financiële administratie. “Met onze nieuwste producten kan er een enorme efficiencyslag gemaakt worden. Bovendien zal de innovatieve voorsprong die door de nieuwe samenwerking is ontstaan de komende tijd alleen nog maar groter worden”, aldus het persbericht.

Admicom en Kraan zijn al jaren bekende spelers in de softwarebranche. Brickz is de jongste telg van de drie en zal zich vanaf november volledig op de ZZP-ers richten. Samen bedienen de drie softwarebedrijven de complete bouwnijverheid, van ZZP-er tot grootbedrijf. De software van de drie strekt zich uit van. Voor klanten verandert er volgens het nieuwsbericht niets.

Bron: Admicom

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.