Redactie Maandag 25 november 2019

BricsCAD BIM v20 integreert Enscape realtime rendering

Bricsys kondigt de integratie aan van de Enscape realtime renderer in BricsCAD BIM V20. Hiermee worden de visualisatiemogelijkheden sterk verbeterd. Met deze integratie kunnen gebruikers van BricsCAD BIM in realtime interactieve, fotorealistische weergaven van hun BIM-modellen maken. Met een enkele klik wordt Enscape gestart, door gerenderde project gelopen en worden ontwerpen ervaren alsof ze al zijn gebouwd.

"Met Enscape wordt realtime rendering van hoge kwaliteit geïntegreerd in de workflow van het BIM-ontwerp”, aldus BIM-producteigenaar Tiemen Strobbe van Bricsys. “Het vereist geen speciale vaardigheden en maakt gebruik van bestaande BIM-gegevens om een ​​gebruikerservaring met één klik aan te bieden. De integratie van Enscape bespaart architecten, ontwerpers en ingenieurs tijd bij ontwerprecensies en helpt hen boeiende klantpresentaties te maken."

Integratie

Met de integratie tussen Enscape en BricsCAD BIM kan een BricsCAD BIM-model op elk moment in de ontwikkeling ervan worden gevisualiseerd, zodat verschillende ontwerpopties kunnen worden verkend. Projecten hoeven niet meer naar de cloud te worden geüpload of naar andere programma’s te worden geëxporteerd. Wijzigingen aangebracht in BricsCAD BIM worden onmiddellijk doorgevoerd in Enscape, waardoor klanten in realtime gedetailleerde feedback over ontwerpen kunnen geven.

"De samenwerking met Bricsys is voor ons een kans om de voordelen van Enscape te bieden aan een breed publiek in de AEC-industrie en daarbuiten", aldus vice president Klantenservice Jonathan Knöfel van Enscape. “Ons bedrijf past perfect in de visualisatieportfolio van BricsCAD en stelt gebruikers zo in staat om hun ontwerp- en besluitvormingsprocessen aanzienlijk te versnellen.”

De Enscape renderer is een realtime rendering-oplossing die rechtstreeks vanuit BricsCAD gekocht kan worden dankzij de nieuwe Application Store. Lees hier meer over Bricscad BIM en Enscape.

Bron: Bricsys


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.