Redactie Donderdag 5 december 2019

Itannex maakt SmartSparingsopgave v1.3

SmartSparingsopgave komt met een nieuwe versie 1.3. In deze update zijn verschillende vernieuwingen doorgevoerd. Dit bericht ontwikkelaar Itannex op de website.

Allereerst zijn er voortgangsindicatoren toegevoegd, met de mogelijkheid tot cancel. Daarnaast wordt nu bij het opstarten van de tool gecontroleerd of de view SmartSparingsopgave is voorzien van een actieve Section Box. Dit is namelijk niet toegestaan en wordt zo nodig direct uitgeschakeld. Ook zijn bij een klik op de rechtermuisknop nu alle relevante items in het zwart te zien. Ten slotte is het bij het selecteren van de status van het sparingsverzoek mogelijk om via de rechtermuisknop ze allemaal te selecteren of er geen te selecteren.

Sparingsverzoeken

Tevens krijgt de gebruiker bij de functie nu een melding als er niets zichtbaar wordt. Dit komt voor indien het geselecteerde sparingsverzoek de status 'nieuw' heeft en/of het geselecteerde sparingsverzoek niet voor de gebruiker van toepassing is.

Wie al een abonnement heeft, kan de nieuwste update nu in het klantenportaal downloaden. Wie nog geen licentie heeft, vraagt hier een gratis trial aan.

Bron: Itannex


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.