Redactie Maandag 9 december 2019

Vink Bouw Academy voor bouwpartners gestart

Vink Bouw is in september gestart met de Vink Bouw Academy voor Bouwpartners. Met deze kennisochtenden wil het bedrijf digitaal samenwerken naar een hoger niveau brengen.

De bouwpartners van Vink Bouw zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een van de kennisochtenden in het BIM Center in Nieuwkoop. De bijeenkomsten zijn bijna allemaal drukbezocht en de eerste ervaringen zijn erg positief. Tijdens de eerste ochtend stond de menselijke kant van de transformatie richting digitaal bouwen centraal, ook wel de zachte kant van BIM genoemd.

Experts

Vink Bouw verzorgt deze ochtenden niet alleen. Het bedrijf werkt ook samen met bedrijven en mensen die expert zijn op het specifieke onderdeel. Vink Bouw kijkt uit naar de volgende sessies, die in samenwerking met CAD&Company, Construsoft, Bimforce en DeltaPi worden georganiseerd. 

De Vink Bouw Academy kennisdagen gaan als een katalysator werken om met elkaar het digitaal (samen)werken naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we in een aantal ochtenden waarin we ingaan op de volgende onderwerpen:

  • BIM mens en cultuur door Vink Bouw
  • BIM proces en structuur door Vink Bouw
  • NLRS door Bimforce
  • Revit bouwkundig en installaties door CAD & Company
  • Tekla door Construsoft
  • DeltaPi door DeltaPi
  • Autocad door CAD & Company

De dag begint onder het genot van een lekker ontbijt. Vervolgens geeft een expert een toelichting over het desbetreffende onderdeel. Tussendoor is er voldoende tijd om elkaars ervaringen te delen. In totaal worden 12 ochtenden georganiseerd van 08.00-12.30 uur. Per ochtend is er ruimte voor 8 personen, waarvan maximaal 2 per organisatie.

Info en aanmelden: Vink Bouw

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.