Redactie Woensdag 22 januari 2020

Nog plek bij BIMPraat op 30 januari over BIM op de bouwplaats

Op 30 januari organiseren we de BIMPraat On Tour over BIM op de bouwplaats. Er zijn inmiddels aardig wat aanmeldingen voor deze BIMPraat dus er zijn nog plaatsen. De bijeenkomst is dit keer op locatie bij Vink Bouw in Nieuwkoop. Aanmelden voor deze BIMPraat kan uiteraard via Het Nationaal BIM Platform.

Hulpmiddelen en nieuwe technologie zijn onmiskenbaar verbonden met BIM tijdens de uitvoering van een bouwproject. Deze BIMPraat biedt echte praktijkverhalen. Aan de hand van deze cases krijgen deelnemers inzicht in de stappen die leiden naar volwassen gebruik van BIM.

BIM is steeds belangrijker voor de kwaliteit van het werk in de bouwfase van een project. Dit is van groot belang voor gebouweigenaren, omdat het veel invloed heeft op de beheerfase. En voor bouwbedrijven is deze fase van belang, omdat de producten dan worden omgezet naar geld.

Sprekers

Drie experts spreken over de waarde en implementatie van BIM bij op de bouwplaats. De BIMPraat sessies zijn altijd zeer interactief dus is er alle ruimte voor discussie en al uw vragen. De sprekers zijn:

  • Mathijs Natrop (Solidu)
  • Eelco van Es (Construsoft)
  • Ernst Bouma (Vink Bouw)

Over BIMPraat

De BIMPraat sessies van Het Nationaal BIM Platform worden maandelijks georganiseerd. Deze bijeenkomsten behandelen altijd een actueel en praktisch onderwerp. Experts gaan in op het thema en behandelen vragen van deelnemers. De bijeenkomsten zijn concreet en interactief en sluiten af met een borrel voor informeel contact met collega’s.

Informatie en aanmeldenBIMPraat On Tour: BIM op de bouwplaats

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.