Redactie Dinsdag 4 februari 2020

CIU-stichtingen gaan samenwerken

Vanaf 1 januari 2020 voert Collegiaal In- en Uitlenen West (CIU West) de operationele dienstverlening uit rond in- en uitlenen in samenwerking met CIU-Techniek. De operationele activiteiten en de financiële administratie worden al door CIU-Techniek uitgevoerd.

Binnen het beleidsplan heeft het bestuur van CIU West gekozen voor een aanpak met meer onderscheidend vermogen, professionaliteit, assertiviteit en duurzame samenwerking met haar participanten. Uitgangspunt is een betere en meer flexibele dienstverlening aan de participanten, zoals bijvoorbeeld payrolling, zzp’ers, detachering, inzet van statushouders, 50 plus en buitenlandse vaklieden.

CIU-Techniek

CIU-Techniek kan hierin een cruciale rol spelen, aangezien deze stichting hier al ruime ervaring mee heeft. Voor de participanten van CIU West betekent deze samenwerking tijdswinst, efficiëntieverbetering, risicoverkleining, kostenbesparing en vooral een allround dienstverlening. De samenwerking met de overige CIU-vestigingen in Nederland blijft onverminderd van kracht.

Bron: CIU

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.