Redactie Maandag 17 februari 2020

Construsoft geeft Trimble Connect Business bij Tekla Structures

Construsoft heeft alle Tekla-gebruikers met een Tekla Structures-licentie inclusief onderhoud vanaf dit jaar gratis een Trimble Connect Business-licentie. Zij mogen die licentie zelf gebruiken of toewijzen aan een collega binnen het bedrijf, meldt het bedrijf.

Trimble Connect is het samenwerkingsplatform in de cloud waarmee gebruikers vanaf elke locatie toegang heeft tot de meest actuele informatie. Zo hebben alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar op één online platform dat te bereiken is via desktop, web, tablet én de smartphone. Er is ook een directe koppeling tussen Tekla Structures en Trimble Connect waardoor Tekla-modellen gemakkelijk kunnen worden gepubliceerd in Trimble Connect. Zo is alle projectinformatie eenvoudig te delen met andere projectleden.

Stappenplan

Gebruikers met een licentie van Trimble Connect Business kunnen een ongelimiteerd aantal cloudprojecten creëren met onbeperkte opslagruimte. Construsoft heeft een stappenplan met instructievideo's ontwikkeld om gebruikers rond te leiden door het samenwerkingsplatform. Daarin is onder meer te vinden hoe ze de licentie kunnen toekennen aan een gebruiker, waar ze Trimble Connect kunnen downloaden en hoe ze een eerste project aanmaken.

Bron: Construsoft

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.