Redactie Donderdag 20 februari 2020

Graitec behaalt Autodesk CAM-certificering

Graitec heeft de CAM-certificering behaald voor de geavanceerde productieoplossingen van Autodesk. Graitec is een internationale Autodesk-wederverkoper voor AEC en productie.

“De CAM-certificering vertegenwoordigt een uitstekende prestatie van ons productieteam en verbetert onze wereldwijde Create & Fabricate-strategie verder", zegt COO Steve Houlder van Graitec. "Het biedt ons de mogelijkheid om onze Autodesk-productiecliënten te helpen hun productieworkflows te verbeteren en te profiteren van geavanceerde productieoplossingen om nu en in de toekomst innovatie te leveren.”

Digitale productiestrategie

“We zijn verheugd dat we als Autodesk CAM Specialized Partner zijn gecertificeerd", aldus hoofd Digital Manufacturing UK Nick Johns van Graitec. “Een robuuste digitale productiestrategie is van cruciaal belang om de manieren te veranderen waarop onze productieklanten producten ontwerpen, maken en verkopen. Zo helpen we hen om betere, meer innovatieve producten te maken, meer te verkopen en meer winst te genereren door de toekomst van het maken."

Johns vervolgt: "Graitec is een van de grootste Autodesk-platinapartners ter wereld, zodat deze accreditatie ons in staat stelt onze klanten nog verder te ondersteunen op hun reis naar uitstekende digitale productie en Graitec positioneert als de partner bij uitstek voor productieorganisaties in het VK."

Jas Pawar, UK sales manager voor geavanceerde digitale productie bij Graitec, voegt toe: "Met de CAM-certificering kan Graitec de maakindustrie ondersteunen om meer te doen met minder en het onmogelijke te bereiken met premium CAM-softwareoplossingen; PowerMill, FeatureCAM, PowerShape & PowerInspect. Onze klanten zullen in een uitstekende positie verkeren om te profiteren door hun onderdelen sneller dan ooit te maken, fabriceren, afdrukken en inspecteren."

Bron: Graitec

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.