Redactie Vrijdag 21 februari 2020

Dassault Systèmes introduceert 3DEXPERIENCE WORKS-pakketten

Dassault Systèmes komt met nieuwe 3DEXPERIENCE WORKS-pakketten. De nieuwe versies bieden standaard, professionele en premium applicaties, meldt het bedrijf.

De koppeling met het digitale 3DEXPERIENCE-platform biedt meerdere voordelen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe klantervaringen. Zo profiteren klanten van een verbeterde samenwerking, ingebed en eenvoudig te gebruiken gegevensbeheer, automatische software-updates en flexibele toegang tot de meest recente projectgegevens die op één plaats beschikbaar zijn.

Next-gen

Dassault Systèmes biedt de nieuwe versies inclusief 3D Creator en 3D Sculptor. Dit zijn ‘next-gen’ ontwerpapplicaties die waar dan ook en in elke browser draaien. Ze stellen gebruikers in staat om uit tientallen andere krachtige 3DEXPERIENCE WORKS-applicaties te kiezen en alleen die applicaties te gebruiken die ze nodig hebben voor hun taken. Gebruikers kunnen alle diensten die het platform biedt verkennen en zo grip krijgen op de digitale transformatie van hun bedrijf.

Meer dan alleen ontwerpen

“Onze klanten willen meer doen dan alleen ontwerpen. Ze willen de producten die ze maken levensecht ervaren”, zegt CEO Gian Paolo Bassi van SOLIDWORKS. “Dat vereist een beter ontwerp, een betere simulatie, een betere governance, een beter beheer, een betere productie, en vooral een betere samenwerking binnen de hele waardeketen.”

Bassi vervolgt: "Dassault Systèmes vult deze behoeften in met 3DEXPERIENCE WORKS Standard, Professional en Premium. “Met deze nieuwe commerciële aanbiedingen hebben SOLIDWORKS-gebruikers toegang tot de krachtige desktoptoepassingen die ze kennen en waarop ze vertrouwen, maar met de toegevoegde waarde van het 3DEXPERIENCE-platform. Dit platform verbindt alles en iedereen die betrokken is bij het concept, het ontwerp, de simulatie, de productie, de verkoop en de serviceprocessen. Hierdoor blijft tijd over om na te denken, te creëren en dingen gedaan te krijgen.”

Bron: Dassault Systèmes

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.