Redactie Dinsdag 17 maart 2020

Atos verricht werkplekbeheer BAM Groep

Atos is de komende drie jaar verantwoordelijk voor het werkplekbeheer van Koninklijke BAM Groep, meldt het bedrijf in een persbericht. Atos gaat opnieuw de levering van end user support services en het beheer van de IT-infrastructuur op zich nemen.

Aanleiding voor BAM om opnieuw met Atos in zee te gaan, is de expertise en ervaring op het gebied van werkplekbeheer en de flexibiliteit door de dienstverlening aan te passen aan veranderende behoeften in de organisatie. “BAM is door de samenwerking staat zijn operationele processen efficiënter en tegen lagere kosten in te richten”, zegt Tim McCharthy, Global Director IT Services van BAM. “Bovendien kunnen we met de nieuwe werkwijze op een meer gecentraliseerde en gestandaardiseerde manier werken. We hebben voor Atos gekozen, omdat zij haar Workplace Services zowel nationaal als internationaal kan inzetten en vanwege haar kennis van de bouwsector.”

Peter ‘t Jong, CEO Noord-Europa van Atos, is 'trots' dat BAM heeft gekozen voor Atos. “We zijn ervan overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de stroomlijning van haar IT-infrastructuur.”

Bron: Koninklijke BAM Groep

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.