Redactie Woensdag 20 mei 2020

Stabiplan organiseert grootste BIM-event

Op donderdag 11 juni organiseert Stabiplan hun grootste online BIM-event ooit. Tijdens dit event staat alles in het teken van online samenwerken. Het bedrijf is druk bezig met alle voorbereidingen en kan niet wachten om alle deelnemers virtueel te verwelkomen.

Online samenwerken

Om 13.00 uur wordt gestart met een kick-off meeting, waarna deelnemers kunnen kiezen uit verschillende subsessies. Tijdens de sessies laat Stabiplan onder andere zien hoe je met verschillende tools optimaal online kunt blijven samenwerken. Er wordt meer verteld over de nieuwste functionaliteit van de software van Stabiplan en hoe de hardware producten ingezet kunnen worden om productiever te werken.

Halverwege switchen van subsessie? Dat kan uiteraard! Gedurende het hele event hebben alle deelnemers toegang tot elke sessie. Iedereen kan dus zelf bepalen wanneer en aan welke sessie hij/zij deelneemt.

Netwerken

Om 15.30 uur vindt ter afsluiting een virtuele borrel plaats. Hier is ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de specialisten van Stabiplan. Benieuwd welke onderwerpen aan bod komen tijdens de subsessies? Klik dan hier en houd de social media pagina's van Stabiplan in de gaten. Hier wordt wekelijks meer verteld over het event.

Aanmelden voor het event

Bekijk onderstaand filmpje waarin Sales Director Benelux Ruud Kats van Stabiplan meer vertelt over het event.


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.