Redactie Maandag 15 juni 2020

CROW congres Aanbesteden en Contracteren (online)

Het kennisplatform CROW organiseert binnenkort een speciale editie van het congres Aanbesteden en Contracteren. Ook start CROW met een nieuwe online community: Innovatie in de infra.

Om alle professionals werkzaam in de Nederlandse infra-sector te verbinden, om vakkennis te delen en discussies te voeren, start CROW met een nieuwe online community. Binnenkort verwacht: Innovatie in de Infra. Onderdeel worden de platformen en netwerken die CROW nu al ondersteunen, zoals Platform Binnenstedelijke Kademuren, Platform Bruggen, Infra-Innovatie Netwerk en de CROW Infradagen. Klik hier voor meer informatie.

Online congres

Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren is hét jaarlijkse congres waar opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrasector elkaar ontmoeten. Met in dit jubileumjaar een wel heel bijzondere gast: Cora van Nieuwenhuizen, Minister van Infrastructuur en Waterstaat. Omdat een fysiek congres er voorlopig helaas niet in zit, organiseert CROW dit congres online, in delen, op verschillende data. Klik hier voor meer informatie over het online congres.

Bron: Techniek Nederland

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.