Redactie Maandag 15 juni 2020

thinkproject webinar over compliant maken contracten

thinkproject organiseert op donderdagmiddag 2 juli een webinar over het compliant maken van contractmanagement. Experts zullen online laten zien hoe bedrijven met het contractmanagementsysteem CEMAR van thinkproject gemakkelijk gebruik maken van innovatieve analyses, managementfuncties en flexibele workflows en ervoor zorgen dat hun audit- en documentlogboeken onderdeel zijn van hun bedrijfssystemen.

Kennis van contractmanagement

Het webinar van thinkproject draait om het belang van goed en compliant contractmanagement. In dit webinar wordt uitgelegd hoe en waarom CEMAR is gebouwd en hoe het beheer van complexe contracten (met name NEC3 en NEC4, FIDIC) eenvoudig kan worden gemaakt. Aan de orde komen; contracttype en partijgevoeligheid en hoe CEMAR de workflow presenteert en valideert in belangrijke fasen om consistentie en naleving te stimuleren. CEMAR van thinkproject is speciaal ontwikkeld voor het beheer van onder meer NEC- en FIDIC-contracten, ervoor zorgt dat die compliant en auditbestendig zijn en dat het volgen van de contractprestaties gemakkelijk is.

Voor wie is dit webinar?

Het webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van digitale transformatie binnen hun projecten en voor professionals die willen wil weten hoe ze Construction Intelligence kunnen benutten door het gebruik van een geïntegreerde Common Data Environment. In het webinar wordt een inleiding gegeven in contractbeheer met CEMAR en de plaats van CEMAR in het portfolio van thinkproject. Ook wordt gesproken over de voordelen van en verschillen tussen CEMAR en andere contractmanagementtools. 

Registreren

Het webinar is gratis en start om 14.00 uur via Go to Webinar. Deelnemers kunnen zich hier registreren: webinar thinkproject

Bron: thinkproject

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.